Kortbetaling

For å handle på Retthjem.no kan du benytte bank–⁄kredittkort (VISA eller Mastercard). Ved registrering av kortet trenger du det 16–sifrede kortnummeret (uten mellomrom), utløpsdato og CVC2–koden. CVC2–koden finner du i underskriftsfeltet på kortet ditt. Her står det 7 siffer; det er kun de siste 3 som skal tastes inn.

De fleste banker krever også at du legitimerer deg med BankID eller gjennom Verified by Visa–løsningen. Dette gjelder kun første gang du bruker kortet hos retthjem.no.

Ved bestilling blir ordrebeløpet reservert på din konto, og pengene trekkes med når varene er levert. At beløpet er reservert, men ikke trukket, vil si at beløpet er holdt av Rett Hjem inntil bestillingen blir sendt, og at det ikke lenger er disponibelt på din konto. Når bestillingen er sendt, trekkes beløpet, som vil si at det er først da pengene overføres til oss.

Dersom du avbestiller varene vil reservasjonen bli opphevet i løpet av kort tid, og beløpet igjen bli tilgjengelig på din konto. Reservasjonen gjelder i 3 måneder, etter det har vi ikke lenger mulighet til å belaste kortet ditt.

Rett hjem benytter DIBS Payment Services som håndterer kredittkortdata kryptert og er godkjent av VISA og MasterCard.
Fordi beløpet på din ordre kan endre seg (grunnet pant, erstatningsvarer, vektvarer), kan det noen ganger bli utført en ny reservasjon for å dekke inn beløpet.
Vår nye løsning med VISA og MasterCard støtter også lagring av kortinformasjon slik at du slipper å taste inn kortnummer for hvert kjøp.
Hvis man bare skal registrere sitt kredittkort blir det utført en transaksjon på 1,–. som automatisk blir kredittert.

Har du spørsmål vedrørende betaling med kort? Ta gjerne kontakt med oss!

22 53 50 50 ⁄ kundeservice@retthjem.no

Vi kan hjelpe deg med alle former for eventer og firmafester!

Planlegger du et arrangement for kunder og forretningsforbindelser, en feiring eller fest med kolleger - eller rett og slett bare en hyggelig fredagspils? Kontakt oss!

Les mer

Overtidsmat

Ferdigretter og overtidsmat

Les mer

Tilbudsvarer

God kvalitet - koster litt mindre

Les mer

Vårt eget kjøkken!

Varmmat, catering og møtemat

Les mer