Nettverk etter soning

Vi i Rett Hjem har stor tro på mennesket, også de som trenger en ny sjanse. Vår påstand er at ved å gi tidligere innsatte en ny mulighet i arbeidslivet, så vil de verdsette dette så høyt at de kan bli våre medarbeidere med høyest arbeidsmoral, kvalitet og lojalitet. Det vil komme våre kunder til gode!


Gjennom Røde Kors sitt arbeidsprosjekt tror vi at vi kan komme i en vinn–vinn situasjon, og få bedre arbeidskraft til bl.a. mange av kantinene vi driver.
Disse menneskene vet at jobb og egen inntekt ikke er en selvfølge. De har kanskje lenge forsøkt å komme tilbake i samfunnet, men ingen vil ha dem. De har ofte store hull i CVen. Vi tror de vil være lojale, og kanskje til og med takknemlige mot oss og våre kunder som har gitt dem en sjanse, og dermed prestere bedre fordi de ønsker det!

De blir plukket ut av Røde Kors, og støttes underveis av frivillige derfra.
Siden dette starter som praksisplasser får man enkelt sett hvem som passer inn i arbeidet, og håndplukket hvem man vil gå videre med.

Vi er stolte av samarbeidet vi har fått til med Røde Kors i Oslo.Om du kunne tenke deg at dette kunne være aktuelt for din bedrift, kontakt markedsansvarlig Espen Lundgreen hos oss.

Vi kan hjelpe deg med alle former for eventer og firmafester!

Planlegger du et arrangement for kunder og forretningsforbindelser, en feiring eller fest med kolleger - eller rett og slett bare en hyggelig fredagspils? Kontakt oss!

Les mer

Overtidsmat

Ferdigretter og overtidsmat

Les mer

Tilbudsvarer

God kvalitet - koster litt mindre

Les mer

Vårt eget kjøkken!

Varmmat, catering og møtemat

Les mer