Norges Blindeforbund

Tilbud og fordeler som kan hjelpe – Rett Hjem og Norges Blindeforbund samarbeider til felles beste!


Rett Hjem og Norges Blindeforbund – har inngått et samarbeid om salg og distribusjon av Rett hjem sine produkter til Blindeforbundets medlemmer.

Norges Blindeforbunds overordnede mål er samfunnsmessig likestilling for blinde og svaksynte. Målet er fortsatt langt unna, men at det i dag finnes synshemmede i mer enn 100 forskjellige yrker, viser at synshemmedes egen interesseorganisasjon har sin “misjon”.  Rett hjem er med sitt engasjement en av organisasjonens gode støttespillere.
Vårt samarbeid med Blindeforbundet gir oss en unik mulighet til å nå ut til en gruppe mennesker som vi tror kan ha stor glede av vårt tilbud om matvarer levert rett på døren. Vi er glade for å kunne gi Blindeforbundet medlemmer i Oslo og Akershus varene fritt levert.

Det er også verdt å merke seg at en prosentvis andel av varekjøp som foretas av medlemmene vil tilgodeses Blindeforbundet Oslo som organisasjon.

Ved registrering, skriv i merknadsfeltet: BLINDEFORBUNDET + MEDLEMSNR. Dette vil utløse fri frakt.


Norges Blindeforbund er organisasjonen for alle som ser dårlig, og åtte av ti medlemmer er svaksynte. Rett Hjem ønsker å bidra med tilbud og fordeler som kan hjelpe.

Vi kan hjelpe deg med alle former for eventer og firmafester!

Planlegger du et arrangement for kunder og forretningsforbindelser, en feiring eller fest med kolleger - eller rett og slett bare en hyggelig fredagspils? Kontakt oss!

Les mer

Overtidsmat

Ferdigretter og overtidsmat

Les mer

Tilbudsvarer

God kvalitet - koster litt mindre

Les mer

Vårt eget kjøkken!

Varmmat, catering og møtemat

Les mer