Norges Handikapforbund

En enklere hverdag for alle – Rett Hjem og Norges Handikapforbund samarbeider til felles beste!

Rett Hjem og Norges Handikapforbund (NHF)– har inngått et samarbeid om salg og distribusjon av Rett hjem sine produkter til NHFs medlemmer.
Norges Handikapforbund er en uavhengig interesseorganisasjon som arbeider for full likestilling og samfunnsdeltakelse for mennesker med funksjonsnedsettelse.
Hovedmålgruppen er bevegelseshemmede. Rett hjem er med sitt engasjement en av organisasjonens gode støttespillere.

Vårt samarbeid med Norges Handikapforbund gir oss en unik mulighet til å nå ut til en gruppe mennesker som vi tror kan ha stor glede av vårt tilbud om matvarer levert rett på døren. Vi er glade for å kunne gi NHFs medlemmer i Oslo og Akershus varene fritt levert.
I tillegg til dette vil RH kunne bistå NHF med distribusjon av materiell for verving av nye støttespillere, medlemmer, kampanjer etc.
Det er også verdt å merke seg at en prosentvis andel av varekjøp som foretas av medlemmene vil tilgodeses NHF som organisasjon.
RH vil være en fast annonsør på de aktuelle regionenes medieflater.

Ved registrering, skriv i merknadsfeltet: NHF + MEDLEMSNR. Dette vil utløse fri frakt.NHF gjør en viktig jobb som uavhengig interesseorganisasjon for funksjonshemmedes rettigheter, og Rett Hjem ønsker å bidra til å gjøre hverdagen enklere for alle!
Vil du vite mer om Norges Handikapforbund og deres arbeid, besøk deres nettsider www.nhf.no

Vi kan hjelpe deg med alle former for eventer og firmafester!

Planlegger du et arrangement for kunder og forretningsforbindelser, en feiring eller fest med kolleger - eller rett og slett bare en hyggelig fredagspils? Kontakt oss!

Les mer

Overtidsmat

Ferdigretter og overtidsmat

Les mer

Tilbudsvarer

God kvalitet - koster litt mindre

Les mer