Nyheter

Vi har byttet leverandør på brød og kaker!
Vi har valgt Baker Nordby som leverandør, og vi håper alle våre kunder vil være fornøyd med både utvalg og smak. Vi har smakt– og er veldig fornøyde!


Alle brødsortene kommer også i oppskåret form, så her kan man velge fritt.

NB! Dere med faste handlelister – anbefaler vi å gjøre endringer på disse. De gamle brødsortene er nå ute av listen, og de nye må legges inn.

Har du spørsmål eller ønsker hjelp til å gjøre endringer?  – Ta kontakt med oss på  22 53 50 50


Les mer om tradisjonsrike Baker Nordby, og deres brødproduksjon her:

Baker Nordby er en bakeribedrift med lange, gode tradisjoner, 5. generasjons bakermester er ansvarlig for våre bakervarer nå. Vi har holdt på siden 1908, og har tatt med oss mange erfaringer på veien.
Vår bakefilosofi er at vi alltid skal utvikle oss, samtidig som vi holder på de gamle, gode baketradisjonene. Dette gir produkter av god kvalitet som vi er stolte av å presentere til våre kunder.
Det ligger mye bra i gamle bakeritradisjoner og det skal vi aldri glemme.


Spesielt med våre brød:

Surdeig produksjon.
Vi produserer tre typer surdeig, av hvete, rug og bygg surdeig,
Alle våre surdeiger har vi tilsatt 50% returbrød som går til gjenbruk og ikke blir kastet.
Dette er en gammel tradisjon som vi har tatt i bruk igjen for å redusere mat svinnet. Vi har brukt langt tid og prøvd mange ulike bakteriekulturer som klarer å bryte ned ferdig stekt brød. Våre kulturer klarer dette og gir en fordeling på 20% eddiksyre– og 80% melkesyre bakterie, dette gir våre brød en riktig kombinasjon av sødme og friskhet.
Denne «ny» utviklingen av surdeig produksjon er vi i Norge alene om så langt.
Bruk av surdeig fungerer som en ferskholder da stivelsens retrogradering er tregere med surdeig i brødet, samt at brødet smaker bedre.
Vi bruker surdeig i alle våre produkter i brød, små brød, wienerbrød og hveteboller.


Koking av korn, frø og mel
En annen gammel tradisjon som Baker Nordby har tatt opp igjen er å skålde mel og korn. Melet tar opp mye mere vann enn hva som ellers er mulig. Ved å buke denne metoden får vi brød med god skjærefast krumme og lang holdbarhet. Brødet vil også få en spesiell sødme pga økt enzym aktivitet under kokingen.

Lang modningstid på brødene
I motsetning til andre store bakerier hvor heve⁄modningstiden er på maks 1 time, bruker vi opptil 12 timer for å få brødene klare til steiking. Lang modningstid er helt vesentlig for smaken og gjør at brødene holder seg lengre ferskt.

Vi kan hjelpe deg med alle former for eventer og firmafester!

Planlegger du et arrangement for kunder og forretningsforbindelser, en feiring eller fest med kolleger - eller rett og slett bare en hyggelig fredagspils? Kontakt oss!

Les mer

Overtidsmat

Ferdigretter og overtidsmat

Les mer

Tilbudsvarer

God kvalitet - koster litt mindre

Les mer

Vårt eget kjøkken!

Varmmat, catering og møtemat

Les mer