Om Rett Hjem

Rett hjem gjør hverdagen enklere!
 
Rett Hjem er Norges største dagligvarebutikk på nett, og ble etablert 1997. Vi har spesialisert oss på plukking og utkjøring av dagligvarer fra vårt eget logistikksenter til private kunder, firmaer og til offentlig virksomhet.
 
Rett Hjem er et bekvemt konsept som legger til rette for at man sparer verdifull tid enten på jobben, eller i privat sammenheng. Man slipper bilkøen til og fra butikken, leting etter parkeringsplass, kassekøen, dyre impulskjøp, og tunge løft til bil og kjøkken.

Erfaring viser at Rett Hjem kunder bruker kun noen minutter ved bestilling av varer for sine arbeidskollegaer eller familie. Dette med hjelp av selvskapte handlelister som lagres og endres på din kundeprofil. Å handle matvarer har aldri vært enklere. Å bestille for eks. mineralvann, melk, frukt & grønt, toalettpapir, rengjøringsprodukter, brød, juice, hermetikk, i stort kvanta er en enkel sak. Fritiden kan dermed brukes til langt hyggeligere ting.
 
Lagring av varer og selve varehåndteringen fra eget lager skjer etter strenge normer for hygiene og matsikkerhet. Vi bruker egne kjølekasser og egne kjølebiler, noe som gjør at kjølekjeden opprettholdes gjennom hele leveransen. Dette gjør at du kan være trygg på at varene du kjøper hos Rett Hjem holder den kvalitet de skal, uansett hva slags temperatur utendørs.
 
Har du spørsmål om Rett Hjem konseptet? Ta kontakt med salg@retthjem.no  Vi hjelper deg gjerne med å sette opp din handleliste, slik at du minimaliserer tidsbruk ved første bestilling. Å handle mat har aldri vært enklere. Du vil garantert også få bedre tid.

Nytt om Rett hjem!

Fra 1.september 2016 er Rett Hjem en del av Helt Opplagt på Jobben–konsernet.
Du som bedriftskunde får med dette tilgang på en rekke tjenester innen trivsel og helse på jobben i tillegg til det  Rett Hjem  har levert tidligere.
Ved hjelp av våre nå til sammen over 200 ansatte, tilbyr vi nå også et stort utvalg fruktkurver, betjente kantiner, lunsjkurver, varmmat og påsmurt laget av ekte kokker fra bunn av i vårt eget kjøkken, samt renhold og ren luft med rett temperatur.

Vi gleder oss til veien videre, og håper du som kunde får glede av både nye og gamle tjenester i årene fremover  !

Helt Opplagt langtidsfrisk med Rett Hjem :–)
 

Vi kan hjelpe deg med alle former for eventer og firmafester!

Planlegger du et arrangement for kunder og forretningsforbindelser, en feiring eller fest med kolleger - eller rett og slett bare en hyggelig fredagspils? Kontakt oss!

Les mer

Overtidsmat

Ferdigretter og overtidsmat

Les mer

Tilbudsvarer

God kvalitet - koster litt mindre

Les mer